A A A

Felicitare cu prilejul zilei Justiției

19 Octombrie 2020 | 18

„Dreptatea fără Putere este neputincioasă.

Puterea fără Dreptate este tiranică.”

Blaise Pascal

Cu prilejul Zilei Justiției, adresăm felicitări profesioniștilor din sistemul judiciar pentru activitatea pe care o desfășoară, care în contextul dificil provocat de pandemia COVID-19 și în ciuda greutăților întâmpinate sau riscurilor la care s-au expus, au rămas dedicați misiunii nobile a profesiei pe care au îmbrățișat-o și au apărat drepturile, libertățile și interesele legitime ale cetățenilor.

Apreciem munca tuturor profesioniștilor din acest domeniu - judecători, avocați, procurori, notari, executori judecătorești, studenți ai facultăților de drept, funcționari din administrație și cadre universitare, precum și toate celelalte profesii juridice. Avem convingerea că diseminați adevăr, demnitate și dreptate și promovați valorile și principiile fundamentale unei justiții independente și democratice.

Vă îndemnăm să rămâneți în continuare devotați activității pe care o desfășurați, verticali și obiectivi în deciziile pe care le luați, independenți, fermi și cu determinare să mențineți încrederea și respectul cetățenilor pentru justiția din Republica Moldova!

Cu deosebită considerație,

Președintele Judecătoriei Criuleni, Veaceslav SUCIU