A A A

Felicitare Ziua Juristului

19 Octombrie 2021 | 5

Cu prilejul Zilei Juristului, adresăm felicitări profesioniștilor din sistemul judiciar pentru activitatea pe care o desfășoară, care în contextul dificil al provocărilor de astăzi și în ciuda riscurilor la care s-au expus, au rămas dedicați misiunii nobile a profesiei pe care au îmbrățișat-o și au apărat drepturile, libertățile și interesele legitime ale cetățenilor.

Apreciem munca tuturor profesioniștilor din acest domeniu - judecători, avocați, procurori, notari, executori judecătorești, studenți ai facultăților de drept, funcționari din administrație și cadre universitare, precum și toate celelalte profesii juridice. Avem convingerea că promovați adevărul, demnitatea, dreptatea și sunteți adepți ai valorilor și principiilor fundamentale unei justiții independente și democratice.

Vă îndemnăm să rămâneți în continuare devotați activității pe care o desfășurați, verticali și obiectivi în deciziile pe care le luați, independenți, fermi și cu determinare să mențineți încrederea și respectul cetățenilor pentru justiția din Republica Moldova!

                                 Cu deosebită considerație,

                                   Președintele Judecătoriei Criuleni                        

                                 Veaceslav SUCIU