A A A

Vizita colegială la Judecătoria Model Bălți

14 Martie 2024 | 54

Echipa de lucru a Judecătoriei Criuleni împreună cu colegii de la Judecătoria Drochia, îndrumați de reprezentanții proiectului USAID „Instanțe Judecătorești Model”, au vizitat Judecătoria Model Bălți. 

Cunoașterea membrilor echipei de lucru și stabilirea unei relații de colaborare, familiarizarea cu inovațiile implementate și rezultatele obținute în urma versiunii întîi a proiectului, precum și preluarea bunelor practici în vederea implementării lor în cadrul instanței model pilot au fost unele din obiectivele vizitei. 

Prezentarea rezultatelor obținute de către Judecătoria Model Bălți a deșteptat curiozitatea și ambiția grupurilor de lucru ale judecătoriilor pilot. 

Echipa Judecătoriei Bălți ne-a îndemnat să avem mai mult curaj și să profităm la maxim de oportunitățile pe care ni le oferă proiectul. 

 

Din numele Judecătoriei Criuleni, aducem mulțumiri pentru organizarea acestei vizite colegiale reprezentanților proiectului USAID, pentru deschidere și primire binevoitoare Judecătoriei Bălți, precum și Judecătoriei Drochia pentru implicare armonioasă.